Bestel NU en betaal LATER!!! Maak gebruik van Klarna bij je bestelling op Moon Rebel!!
Moon Rebel kinderkleding

Moon Rebel is ontstaan uit passie voor kinderkleding. 

Moon Rebel is voor de sportieve jongen en voor meiden met girlpower! Heerlijke draagbare lounge sets voor jongens en meiden. Dat is wat je vooral gaat terug vinden in onze collectie. Hou jij daar ook zo van?

Mix en Match

De kracht van Moon Rebel is dat alle collectie items onderling gecombineerd kunnen worden. Ieder kind is uniek en iedereen maakt zijn eigen combinatie. Wij zorgen altijd dat alle boven en onderstukken in een kleurthema met elkaar te combineren valt. Dit maakt het makkelijk om iets leuks te kiezen en zeker te weten dat het goed matcht! Welke combinatie maak jij? Bekijk hier onze collectie.

Exclusief online verkoop

Alle kleding wordt alleen online verkocht! Dit betekend dat onze kleding niet overal ligt en dat onze collectie uniek en exclusief is. Moon Rebel wordt in kleine aantallen geproduceerd dus wees er altijd op tijd bij om de nieuwste collectie te bemachtigen. 

Duurzaamheid

De Moon Rebel kleding is allemaal gemaakt van de heerlijkste zachte biologische katoenen stoffen. De kleding wordt duurzaam geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. 

Live shopping

Enkele keren per jaar vind er een live shopping event plaats. Wil jij hier ook bij zijn? Hou dan onze socials in de gaten en wie weet zien wij jou terug bij ons event.